Producătorul coreean de electronice și electrocasnice Samsung a anunțat un nou set de aplicații mobile pentru telefoanele din oferta sa, aplicații special concepute pentru perioada de vară – Anti-Mosquito, Sixt, Sushi Catalogue, WeatherBug și Talking Phrasebook.

Anti-Mosquito

Anti-Mosquito (sau în română Anti-Țânțari) este o aplicație cu ajutorul căreia sunt îndepărtați țânțarii. Cu ajutorul software-ului telefonul emite un sunet continuu pe o anumită frecvență audio – insuportabilă pentru insecte.

Sixt și Sushi Catalogue

Cu Sixt utilizatorii pot găsi mai rapid diverse mașini pentru închiriat și informații referitoare la locațiile acestora, direct pe telefon. Rezervările se fac prin SMS sau E-mail.

Sushi Catalogue, după cum sugerează și denumirea, este o aplicație informativă ce prezintă diverse rețete de Sushi pentru cei care doresc să gătească acasă, sau doar să afle mai multe despe această artă culinară.

WeatherBug

WeatherBug este o aplicație distribuită gratuit ce vă prezintă informații complete despre vreme. Sunt prezente informații referitoare la temperatură, umiditate sau presiune atmosferică.

Talking PhraseBook

Aplicația în cauză este destinată persoanelor care obișnuiesc să calătoarească des, aceasta oferind posibilitatea traducerii textelor dintr-o limbă într-o altă limbă sub formă de voce.

Toate aplicațiile menționate sunt destinate exclusiv platformei Bada, implementată pe telefonul Samsung Wave (S8500).

sursa: hotbrands.ro

0 comentarii: