Leona Lewis a vizitat o rezervatie de ursi din Romania

marți, 13 iulie 2010



Leona Lewis a vizitat Romania, mai precis un adapost al ursilor de la Zarnesti. Cantareata este o mare iubitoare de animale

Leona Lewis si-a incheiat turneul in Europa si a ales sa dedice doua zile de calatorie ursilor abuzati, salvati de la o viata de chin si prezentati drept atractii turistice.

Cantareata britanica a dorit sa cunoasca mai multe detalii legate de activitatea Societatii Mondiale pentru Protectia Animalelor (WSPA) ce se ocupa de o rezervatie de ursi la Zarnesti.
Leona este o mare iubitoare de animale si o vegetariana convinsa. Artista a declarat ca auzise cum traiesc ursii in captivitate, nu doar in tara noastra, motiv pentru care a fost socata. Toate detaliile detinute de Leona au facut-o sa isi doreasca si mai mult sa viziteze un sanctuar al ursilor din Romania. Aceasta a dorit sa se convinga de modul in care ei sunt ingrijiti si tratati dupa operatiunea de salvare.
Leona Lewis a postat un mesaj pe contul ei de twitter prin care anunta ca a ramas impresionata de grija pe care o au oamenii fata de aceste animale minunate. "Dupa o viata in care au fost abuzati, ursii sunt in sfarsit fericiti", a mai scris cantareata.

Leona Lewis a ramas placut impresionata de Romania si a dezvaluit ca urmatorul ei album va fi unul diferit de precedentele si fun. In acest sens, Leona colaboreaza cu Ne-Yo pentru un material muzical.

sursa apropo.ro

Noroc cu ursii astia, mai trece lumea si pe la noi datorita lor

0 comentarii: