Iphone 4

duminică, 18 iulie 2010


Apple a facut un update la sistemul de operare al iPhone pentru rezolvarea problemelor de afisare a semnalului.

Dupa ce multi utilizatori s-au plans ca telefoanele nu au semnal bun, desi numarul de bare afisate indica semnal maxim, Apple a recunoscut ca eroarea tine de aplicarea unei formule gresite de calcul pentru puterea semnalului si a promis ca va emite gratuit un update de soft. Compania spunea atunci ca din cauza folosirii unei formule eronate, pe ecran sunt afisate cu doua liniute mai mult la puterea semnalului, astfel ca in zone cu semnal slab posesorii noului iPhone sunt indusi in eroare de faptul ca pe ecran le sunt afisate multe liniute, ca si cand semnalul ar fi super-bun.

Totusi, update-ul nu rezolva marile probleme ale noului iPhone 4 - receptia defectuoasa si faptul ca in multe cazuri semnalul devine foarte slab si chiar dispare. In ultimele saptamani mai multi utilizatori au reclamat o greseala in pozitionarea antenei, puterea semnalului scazand serios cand telefonul este tinut in mana stanga si se acopera partea din stanga jos a terminalului.

Apple a fost masiv criticata si multi au spus ca a avut o atitudine aroganta fata de clienti in aceste saptamani si mai ales la inceput a tratat cu dispret reclamatiile, lucru de neconceput pentru o companie care vinde produse premium la preturi pe masura.

sursa apropo.ro

0 comentarii: